Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Sint Maartensdijk - makelaars
Bazenvastgoed
Bazen vastgoed | welkom. bazen vastgoed staat voor u klaar om veilig een huis aan te kopen of uw huis op een enthousiaste manier te verkopen.
http://www.bazenvastgoed.nl
Gerelateerd
 • Vrouw uit Sint Maartensdijk zwaar gewond
  SINT MAARTENSDIJK ? Een 65-jarige vrouw is vandaag gewond geraakt toen zij van een ladder viel. Hulpdiensten kwamen ter plaatsen en de traumahelikopter is opgeroepen. De vrouw is afgevoerd naar het ziekenhuis. Er is nog niets bekend over de toestand van de vrouw. St.Maartensdijk 65 jarige vrouw zwaar gewond na val van ladder. Hulpdiensten incl.Lees Meer
 • Zeeuwse damesvoetbalderby onbeslist
  SINT-MAARTENSDIJK - De derby in de 1e klasse A bij de vrouwen tussen Smerdiek en IJzendijke is geŽindigd in een gelijkspel. In Sint-Maartensdijk werd het 1-1.
 • In de rij voor de voedselbank in Bergen op Zoom
  BERGEN OP ZOOM - Een driejarig contract met levensmiddelen-multinational Unilever, 750.000 porties ontbijt van Kelogg Company. Een acht weken durende statiegeldactie bij supermarktketen Dirk, de door bekende Nederlanders omarmde actie Samen vieren we kerst van Jumbo ťn Samen voor de Voedselbank, een initiatief van alle regionale omroepen, waaronder Omroep Brabant, van 12 tot en met 19 december.
 • Leger des Heils bouwt nieuw dienstencentrum in Sint-Maarte..
  Het Leger des Heils gaat een nieuw dienstencentrum bouwen in Sint-Maartensdijk.
 • 't Begin Domburg sterkste team in zesde ereklasse race
  MIDDELBURG ? De 6e race van het Zeeuws Indoor Kart Kampioenschap voor teams in de ereklasse is afgelopen maandag bij Indoor Karting Middelburg verreden. De twee uur durende teamrace ging van start met een kwalificatieronde waarin een rijder van ieder team een zo snel mogelijke raceronde in de 10 minuten durende kwalificatie diende te rijden. De race werd in tegengestelde rijrichting verreden en in totaal streden 10 teams voor het eremetaal. De snelste kwalificatieronde ging deze race naar Mcomm/Vaane Racing, waarmee zij een extra punt verdienden. De rijders van Mcomm konden de goede kwalificatie niet omzetten naar het juiste resultaat ?
 • Sint-Maartensdijk heeft zes buurtwachten
  SINT-MAARTENSDIJK - Zes buurtwachten zijn begonnen met het patrouilleren door Sint-Maartensdijk. Ze moeten gaan functioneren als extra ogen en oren van de politie. Woensdag kregen ze een geel hesje en een diploma uitgereikt van burgemeester Nuis van Tholen.
 • Publiek vergaapt zich op trouwbeurs in Sint-Maartensdijk
  Diverse bedrijven uit de regio hielden zaterdag de Trouwbeurs Tholen in het Raedthuys aan de Markt in Sint-Maartensdijk
 • Green Key keurmerk voor hotel KOM! in Sint-Maartensdijk
  SINT-MAARTENSDIJK - Hotel KOM! in Sint-Maartensdijk is sinds woensdag in het bezit van een zogeheten Green Key. Dat is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche.
 • Zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk blijft langer open
  De gemeente Tholen steekt in 2017 toch nog honderdduizend euro in zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk.